Nyhetsflödet

Sunday, April 1, 2012

Idag 2/4 - Liepaja

Idag den 2/4

Idag vaknar jag upp en tidig morgon i Liepaja, en fantastisk sommarstad på västkusten med fantastiska stränder. Men sommaren har inte nått hit ännu och det känns kallt och blåsigt.

Igår var det en intensiv dag på kåren i Liepaja. Det började med gudstjänst och det var fint att få möta alla ungdomarna på kåren. Det var ett starkt möte med flera människor som tog avgörande beslut för sina liv. Efter gudstjänsten var det gemensam lunch och sedan hade vi information och en frågestund om Frälsningsarmén.

Därefter hade övning med de i Liepaja som ska vara med i vår stora kongresskör i juni. Då vi besöker kårerna passar vi på att ha en övning med dem som anmält att de vill vara med i vår regionala kongresskör. Vi har tidigare skickat ut noter och ljudfiler med alla stämmorna inspelade separat för att alla ska kunna öva i förväg. Här ser du deltagarna i Liepaja under sin första övning:



Idag ska vi först ha ett sammanträde om kårens fastighet och sedan ska vi ha kårutvecklingssamtal med kårledarna innan vi åker hem till Riga för att möta Marianne och Clive Adams på flygplatsen i Riga. De kommer att vara huvudtalare på våra ledardagar i morgon.

/Peter Baronowsky

No comments:

Post a Comment